Myynnissä

Aittatie 1, Eurajoki - 105 000 €

rivitalo 65m², 2h+k+S+KHH

Nyt vapautumassa vastikään pintaremontoitu nuorekas rivitalon päätykaksio Eurajoen Aittatiellä ! Pohjaratkaisunsa puolesta tämä koti sopii mainiosti pariskunnalle tai yksineläjälle. Asunnon neliöt on käytetty tehokkaasti ja kokonaisuus on varsin toimiva.

Takapihalta löytyy terassi ja piha, josta on mahdollisuus muokata itselleen täysin omannäköisen pienehkön puutarhan. Tämän rivitaloyhtiön yhtenä etuna on sähköpistokepaikka oman ulko-oven edessä sekä autokatoksessa asuntoon kuuluvan varaston yhteydessä.

Värien käyttö kodin pintaremonttien yhteydessä on päässyt jälleen suosioon. Tässä kodissa liikutaan erilaisten värimaailmojen ansiosta ihanasti tunnelmasta toiseen. Kotiin sisään astuessa katse vaeltaa uusituista vaaleista lattiapinnoista makuuhuoneen graafiseen tehosteseinään, joka yhdistettynä huoneen mustaan ja valkoiseen ikkunaseinään on raikas ja vaikuttava yhdistelmä.

Olohuone, ruokailutila ja keittiö ovat lähes yhtä avointa tilaa, joka antaa sisustajalle useita mahdollisuuksia toteuttaa unelmiaan. Värejä on käytetty myös olohuoneessa harkiten - lämmin murrettu syksyinen värisävy ikkunaseinässä luo mukavaa lämpöä muuten vaaleahkoon kokonaisuuteen.

Asunnon kodinhoitohuoneessa on riittävästi tilaa pyykkihuoltoon, tarvittaville koneille ja kaapistot säilytystä varten. Kodinhoitohuoneesta kulku suihkutilaan sekä saunan puolelle, jonne päivänvalo tai tähtitaivas luo oman tunnelmansa tilan ikkunan kautta. Erillinen, tilava wc sijaitsee eteisen puolella.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän pirteään kotiin !

Tiina Mellanen | 050 318 2677
tiina@tiinamellanenlkv.fi