Myynnissä

Ala-Pomppustentie 21, Rauma  -  445 000€

Omakotitalo 195 m²  6h+k+aula+Khh+s+2wc+2vh+ lisärakennus

Ruissalon pitsihuviloista esikuvansa saanut Onnela voitti ylivoimaisesti aikoinaan Raision asuntomessuäänestyksen ja samalla siitä tuli ehdoton Kannustalo-klassikko.

Nyt sinun ulottuvillasi on upea, tunnelmallinen ja kodikas Onnela, joka toivottaa vierailijat tervetulleiksi kotiin Rauman Ala-Pomppustentiellä vehreän luonnon ympäröimänä omassa rauhassaan. Arkkitehtuurilla taloon on saatu arvokkuutta suurilla ikkunoilla, perinteikkäillä ikkunaruudukoilla sekä näyttävillä lasiovilla ja erkkerisyvennyksillä. Tilavaan kotiin tulvii auringonvaloa lukuisten ikkunoiden kautta, sillä maisemat aukeavat jokaiseen ilmansuuntaan. Toimivan pohjaratkaisun myötä 195 m² talossa huoneet jatkuvat luontevasti tilasta toiseen. Talossa on asumisen väljyyttä isommallekin perheelle ja luonto sekä valo näyttelevät kodissa suurta roolia. Taloa lämmittää vaivattoman sähkön lisäksi aurinkopaneelit ja varaava takka. Talo on alunperin valmistunut vuonna 1999. Keittiö, sauna, yläkerran wc ja kaksi makuuhuonetta sekä käyttövesiputket ovat talon laajennusvuosilta 2011-2012.

Kotiin kuljetaan perinteisesti kuistin kautta. Alakerrasta löytyy ihastuttava keittiö ruokailutiloineen yhdistyen sujuvasti kodin olohuoneeseen, jonka perällä on lisäksi kirjastona toimiva huone. Näyttävien pariovien kautta olohuoneesta/keittiöstä on kulku isolle terassille ja vihreälle, helppohoitoiselle pihamaalle. Kodin upean saunaosaston valaistus ja mosaiikkilaatat, löylyhuoneen jättiläistuijalauteet ja magnoliaseinät luovat kylpylätunnelmaa tilaan. Alakerrassa on lisäksi kodin toinen wc, vaatehuoneista toinen ja kodinhoitohuone, mistä on sujuvasti kulku ulos.

Näyttävä portaikko eteisessä johdattaa talon yläkerran aulaan, jossa on tilaa rentoon oleskeluun. Kodin neljä makuuhuonetta ja tilava wc sijoittuvat yläkertaan, jonka parvekkeella on oma rauha auringonpalvojalle. Vinon katon alla olevat romanttiset makuuhuoneet huokuvat vanhaa ja perinteitä. Yläkerran wc:n tiloista löytyy myös varaus ammeelle, joka sopisi loistavasti talon arkkitehtuuriin.

Säilytystiloja kodissa on isommallekin perheelle kaapistoissa, kahdessa vaatehuoneessa ja isossa lisärakennuksessa, jossa on kahden huoneen ja varaston lisäksi autotalli ja autokatos.

Talo sijaitsee aivan ulkoilumaastojen vieressä ja golf-kentälle voikin mainiosti kävellä omasta pihasta. Keskustaankaan ei autolla aja kuin kymmenisen minuuttia ja mm. lähimpään ruokakauppaan pääsee muutamassa minuutissa.

Tämän kodin hurmaavaa tunnelmaa on vaikeaa kuvailla sanoin tai katsoa kuvista, se on koettava paikan päällä.

Oletko puhelinsoiton päässä unelmastasi ? Annan lisätietoja mielelläni, soita ja käydään ihastumassa kotiin Ala-Pomppustentiellä !

Tiina Mellanen | 050 318 2677
tiina@tiinamellanenlkv.fi