Myynnissä

Avainvahe 6, Rauma  -  465 000€

omakotitalo 234m², 7H+K+KHH+sauna ja ulkoporeamme

Upea arvotalo aivan Rauman keskustan tuntumassa on nyt sinun ulottuvillasi.

Tämä unelmatalo on rakennettu varmalla maulla ja pettämättömällä tyylitajulla, yksityiskohtiin paneutuen. Kaikki talon materiaalit ja ratkaisut ovat laadukkaita, loppuun asti harkittuja sekä viimeisteltyjä tehden kokonaisuudesta erittäin tyylikkään ja ylellisen.

Tässä valoisassa ja ilmavassa kaksikerroksisessa kodissa on tilaa suuremmallekin perheelle. Alakerrasta löytyy tilava ja toimiva saarekkeellinen keittiö, joka on varustettu Smegin kodinkoneilla ja kattoon integroidulla liesituulettimella. Alakerran olohuone ja pääeteinen yhdistyy kauniisti avaraan keittiöön. Luonnonvalo valaisee tätä vaaleaa kokonaisuutta isojen, lattiaan asti ulottuvien ikkunoiden kautta. Alakerrasta löytyy lisäksi yksi kodin makuuhuoneista, wc ja kaunis saunaosasto.

Taloa ympäröivälle isolle terassille pääsee kulkemaan keittiön ja olohuoneen ovien kautta. Terassilla voit istahtaa nauttimaan luonnonkauniista, oman tontin jalopuisesta puutarhasta tai rentoutua ulkoporeammeessa.

Kodin yläkertaan johtava portaikko noudattaa talon samaa, varmaa tyyliä vaaleudellaan. Yläkerran olohuoneessa on tilaa pysähtyä istumaan kirjan ääreen tai ehkä hiljentyä ihailemaan ympäröivää luontoa. Osasta kodin yläkerran neljästä makuuhuoneesta löytyy viehättävä, ranskalainen parveke. Lisäksi yläkerrassa on tilava wc suihkuineen ja kaksine käsienpesualtaineen sekä kodinhoitohuone. Tämä upea ja tilava talo lisäksi yllättää edullisilla asumiskustannuksillaan.

Tässä koti, joka pitää nähdä, kokea ja ihastua paikan päällä !

Varaathan ajan yksityisesittelyyn!

Tiina Mellanen | 050 318 2677
tiina@tiinamellanenlkv.fi