Myynnissä

Hietatie 9, Lapijoki, Eurajoki - 79 500 €

rivitalo 77m², 3 h + k + s

Kaunis rivitalokolmio toimivalla pohjaratkaisulla, nopeiden kulkuyhteyksien läheisyydessä Lapijoella vapautumassa uusille asukkaille.

Kodin pinnat seinistä lattioihin, keittiön kaapistojen ovet, välitilalaatat ja työskentelytaso sekä wc on uusittu viime vuosien aikana. Keittiön valkoiset kaapistot tumman lattian ja tason rinnalla on raikas ja tyylikäs yhdistelmä. Keittiön tasoilla on runsaasti työskentelytilaa ja yhteys olohuoneeseen on toimiva.

Tilavan olohuoneen seinien kaunis tapetti ja huoneen valkoinen kattopaneeli sointuvat kauniisti toisiinsa ja avartavat vaaleudellaan tilaa. Olohuoneesta on käynti kodin suojaisalle ja vehreälle takapihalle.

Kodin mukavan kokoiset makuuhuoneet sijoittuvat huoneiston alkupäähän. Säilytystilaa makuuhuoneissa löytyy vaatehuoneesta ja kaapistoista. Kodin rauhallinen sävymaailma jatkuu makuuhuoneiden harmonisissa seinien tapeteissa.

Asunnon erillinen wc ja kylpyhuone sekä sauna sijoittuvat sujuvasti kodin keskiöön. Kylpyhuoneessa on riittävästi tilaa suihkukaapille kuin myös pyykkihuollolle ja saunan tummat paneelit houkuttelevat saunomaan. Vuonna 2011 remontoidun erillisen wc:n seinien kaakelivalinta tapetteineen on onnistunut valinta ja viehättävä yhdistelmä.

Autokatoksen yhteydessä olevassa ulkovarastossa on lisäsäilytystilaa ja autolle löytyy sähköpistokepaikka.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen kotiin !

Tiina Mellanen | 050 318 2677
tiina@tiinamellanenlkv.fi