Myynnissä

Hirsikatu 9, Rauma  -  
Myyntihinta 62 981,02 €, Velaton hinta 85 000€

kerrostalo 52,5m², 2h+K

Valoisa kaksio omaksi kodiksi tai vaikkapa sijoittajalle!

Tämä kiva, kaunissävyinen kaksio toimivalla pohjaratkaisulla löytyy suositulta ja rauhalliselta Nummen alueelta. Tähän hissitalon ensimmäisen kerroksen asuntoon pääsee kulkemaan sujuvasti kauppakassien tai vaikkapa lastenvaunujen kanssa. Taloyhtiössä on suoritettu merkittäviä kunnossapito- ja muutostöitä kuten putkistosaneeraus ja julkisivuremontti, minkä ansiosta talon ulkoasu on hyvin tyylikäs.

Kodin vaaleahkon keittiön kaapistot ovat saaneet rinnalleen puusävyisen työtason tuomaan tilaan lämpöä. Mukavan mallisen keittiön ikkunan ääreen saa mahtumaan kompaktin ruokapöydän, mistä on suora näköyhteys ja kulku olohuoneeseen. Hieman isomman ruokailuryhmän tai tarvittaessa parisängyn onnistuu mahduttamaan sohvakaluston rinnalle olohuoneeseen. Tilavaan eteiseen ja samalla olohuoneeseen tuo lisäavaruutta kauniin yksinkertaiset pariovet. Säilytystilaa löytyy makuuhuoneen tilavista, seinänlevyisistä liukuovikaapistoista sekä myös eteisen kaapistoista.

Laatoitetun wc:n tiloissa on suihkukaappi ja pesukoneliitäntä pyykinpesukoneelle. Isompaa pyykkihuoltoa voi halutessaan hoitaa taloyhtiön pyykkituvassa, mistä löytyy myös mahdollisuus mankelointiin. Taloyhtiön yhteisessä käytössä olevat saunatilat tarjoavat uudehkon kiukaan myötä lempeitä löylyjä ja miellyttäviä pesuhetkiä remontoidussa pesuhuoneessa.

Tässä on hieno mahdollisuus sinulle, joka haet ensiasuntoa itsellesi, perheellesi tai mahdollisesti asuntoa sijoituskohteeksi.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

Tiina Mellanen | 050 318 2677
tiina@tiinamellanenlkv.fi