Myynnissä

Kanavakatu 43, Rauma  -  
Myyntihinta 90 881,11€, Velaton hinta 107 000€

kerrostalo 80m², 3h+K

Oletko haaveillut helposta kerrostaloasumisesta lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta, mutta samalla kuitenkin metsän lenkkipolkujen läheisyydessä ? Kävisikö lenkin jälkeen vielä rentouttava löylyhetki taloyhtiön upouudessa saunassa jatkaen iltaa saunapuhtaana pihan yhteisellä terassilla, nauttien kesäillan lämmöstä grillauksen parissa. Houkuttelevaa, eikö totta !

Tämän ihanan kodin sijainti isot remontit käyneessä, mukavassa ja rauhallisessa pienkerrostalossa on loistava; lyhyet välimatkat niin ydinkeskustaan, luontoon kuin oppilaitoksiin. Liikkuminen hoituu sujuvasti ilman autoakin, jolle kuitenkin löytyy oma sähköpistokkeellinen paikka aivan ulko-oven edestä. Ostosten siirtäminen autosta on siis vaivatonta ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaan asuntoon.

Kodin selkeä ja kaunis eteiskäytävä johdattaa vierailijan asunnon eri huoneisiin. Tilava ja valoisa asunto mahdollistaa monenlaisen perhe- tai ruokakunnan asumisen. Tämänkin kodin sydän on ihastuttavan lämminhenkinen keittiö, joka on remontoitu kauttaaltaan viitisen vuotta sitten. Keittiön remontti on onnistunut täydellisesti huokuen tunnetta vanhasta sekoittuen samalla moderniin. Keittiö on toimiva ja siellä on riittävästi tilaa kokkailla suuremmallekin seurueelle.

Huoneiston tilavat makuuhuoneet sijaitsevat toisistaan erillään huoneiston alkupäässä ja perällä. Makuuhuoneissa on runsaasti säilytystilaa kaapistoissa, ja tilaa hengittää. Päämakuuhuoneeseen mahtuu tarvittaessa mainiosti lastensänky, pienempi huone toimii makuuhuoneen lisäksi vaikkapa vierashuoneena tai tarvittaessa työhuoneena.

Kodin valoisa olohuone sijaitsee kodin perällä. Mielikuvitus on rajana miten tämän tilavan huoneen kalustaa - monia mahdollisuuksia riittää eri tarpeisiin. Huoneen iso ikkuna tuo luonnon valoa tilaan, ja vaaleat pinnat korostavat tilan avaruutta.

Asunnon laatoitettu wc on kompakti ja toiminnallinen. Sieltä löytyy tila suihkukaapille, pyykinpesukoneelle sekä pyykinpesukuivurille, jotka kuuluvat kiinteinä kauppaan.

Tästä keskustan helmestä löytyy runsaasti säilytystilaa kaapistojen lisäksi vintistä ja upeista kellaritiloista. Taloyhtiön yhteisissä tiloissa on kuivaushuone, puutyöhuone ja kerhohuone.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan paikan päälle !

Tiina Mellanen | 050 318 2677
tiina@tiinamellanenlkv.fi