Myynnissä

Kanervatie 5, Lapijoki - 115 000€

omakotitalo 103m², 3h+k+s+vh ja autotalli

Valoisa pohjaratkaisu sekä kodikas tunnelma. Siinä ensimmäiset ajatukset Lapijoen Kanervatiellä päättyvän tien varrella sijaitsevasta yksitasoisesta omakotitalosta. Tämä paljon perusparannuksia kokenut ja sisäpinnoiltaan kauttaaltaan päivitetty koti rauhallisessa asuinympäristössä, mutta samalla nopeiden kulkuyhteyksien läheisyydessä vaihtaa tarvittaessa nopeastikin omistajiaan. 

Kodin tilat on jaoteltu taitavasti. Olohuone ja keittiö ovat sujuvasti yhteydessä toisiinsa, joten seurustelu ja ruoanlaitto perheen tai ystävien kesken toimii moitteettomasti. Kodin kaksi tilavaa makuuhuonetta sijaitsevat talon toisella reunalla ja eteisestä löytyy erillinen wc. Olohuoneesta on kulku puutarhamaiselle ja suojaisalle takapihalle sekä terassille, mihin on helppo siirtyä myös keittiöstä tarjottavineen. Kodin omalla 1160 m² tontilla on tilaa kukille, marjapensaille ja yrttitarhalle. 

Säilytystilaa riittää kaapistoissa ja suuressa vaatehuoneessa, minkä voi pienellä remontilla halutessaan remontoida kolmanneksi makuuhuoneeksi. Eteisestä on kulku pukuhuoneen kautta pesutiloihin sekä puuvarastona toimivaan puuhuoneeseen, mistä onkin mukava hakea saunassa lämpeävään puukiukaaseen kuivia puuklapeja. Lämpimässä autotallissa on lisäksi runsaasti säilytystilaa varastoitaville tavaroille. 

Tervetuloa tutustumaan ja toteamaan tämän kompaktin kodin toimivuus!

Tiina Mellanen | 050 318 2677
tiina@tiinamellanenlkv.fi