Myynnissä

Karpalopolku 6 B -  Velaton hinta 68 900 €

kerrostalo 57 m² 2H+K

Kauniisti remontoitu kaksio odottelee uusia omistajiaan Kourujärvellä!

Tämä viehättävä koti hurmaa sävyjen harmonialla, avarilla huoneillaan ja käytännöllisellä pohjaratkaisullaan. Kodin kaikissa v. 2016 kauttaaltaan remontoiduissa pinnoissa keittiöstä kylpyhuoneeseen on noudatettu samaa, hillittyä värimaailmaa. Pintojen harmoniset sävyt toimivatkin hyvänä pohjana monenlaisille sisustustyyleille ja värimaailmoille.

Keittiö on kenen tahansa kotikokin unelma. Tämän modernin, täysin uudistetun keittiön uudenveroiset kodinkoneet tekevät ruoan valmistuksesta ja leivonnasta nautinnon. Keittiöstä löytyy säilytys- ja laskutilaa sekä sinne mahtuu mukavasti pieni ruokapöytäryhmä. Wiiwa-kalusteen suunnittelema keittiö harmaasta työtasosta rosterisiin kodinkoneisiin ja valkoisiin, korkeakiiltoisiin kaapistoihin sekä välitilan alumiinilevyyn pysäyttää ihastelemaan onnistunutta kokonaisuutta.

Avaraan olohuoneeseen jää oleskeluryhmän lisäksi tilaa hieman suuremmalle ruokailuryhmälle, jonka ääreen mahtuu mainiosti ystävätkin. Olohuoneesta on kulku isolle parvekkeelle, missä pääsee aistimaan luonnon moninaisuutta. Olohuoneen ja makuuhuoneen seiniin on valittu toteutetussa remontissa rauhallinen, vaaleahko tapetti ja vastaavasti harmaa tapetti seuraa eteisen seinistä keittiön pääseinään.

Kodista löytyy riittämiin säilytystilaa makuuhuoneen peililiukuovikaappien lisäksi eteisen vaatehuoneesta. Tilavan wc/kylpyhuoneen valkoiset, kaakeloidut seinät luo raikkaan vaikutelman yhdessä harmaan lattian kanssa. Peseytymiseen kylpyhuoneesta löytyy suihkukaappi ja lisäksi siellä on myös runsaasti tilaa pyykinpesukoneelle pyykkihuoltoineen.

Tämän muuttovalmiin kaksion harkiten valittujen sisustusmateriaalien keskellä on helppo rauhoittua arjen hektisyydestä. Koti sopii loistavasti moneen tarpeeseen; ensiasunnoksi itselle, pariskunnalle tai vaikkapa sijoituskohteeksi.

Tervetuloa ihastumaan paikan päälle !

Tiina Mellanen | 050 318 2677
tiina@tiinamellanenlkv.fi