Myynnissä

Kauristie 11 - 145 000 €

rivitalo 76m², 3 h + k + s


Kaunis ja huoliteltu etupiha toivottaa vierailijan tervetulleeksi tähän ihastuttavan lämminhenkiseen rivitalokolmioon Kappelinluhdan Kauristiellä.

Vaaleat pinnat yhdistettynä harmaaseen luovat kotiin harmonian, joka kulkee huoneesta huoneeseen. Eteiskäytävän varrelta löydät heti kodin keittiön, jonka valkoiset kaapistot mustanharmaan työtason ja välitilalaatoituksen rinnalla luovat hienon kontrastin keittiön ilmeeseen. Siellä on mukavasti tarvittavaa lasku- ja kaappitilaa keittiön askareiden parissa, ja sinne myös mahtuu ruokapöytäryhmä mainiosti.

Keittiötä vastapäätä omassa rauhassaan on kodin makuuhuoneista toinen, jonka värimaailma houkuttelee rauhallisille yöunille. Toinen makuuhuoneista sijoittuu olohuoneen viereen. Lisäavaruutta molempiin makuuhuoneisiin tulee kokoseinän mittaisten peililiukuovikaapistojen kautta.

Kodin valoisaan olohuoneeseen saa halutessaan kalustettua sohvaryhmän lisäksi isomman ruokailuryhmän. Ja mahtuupa sinne hienosti myös sähköpiano musiikkihetkiä varten.

Olohuoneen jatkeena kesäisin toimii eteläinen, aurinkoinen terassi vehreällä takapihalla, joka rajoittuu ihanasti metsän reunaan. Terassilla on reilusti tilaa ruokailu- ja sohvaryhmälle. Takapihan rauhassa ja yksityisyydessä onkin rentouttavaa viettää leppoisia kesäpäiviä perheen ja ystävien parissa.

Huoneiston upeat kylpyhuonetilat on remontoitu vuonna 2014, ja sinne on saatu sijoitettua toimivasti ja visuaalisesti kaikki tarvittavat kodinhoitohuoneen elementit. Suihkutila on erotettu tilassa tyylikkäällä lasisella suihkuseinällä. Kulku saunan lempeisiin löylyihin toimii sujuvasti kylpyhuoneen kautta.

Erillisen wc:n kalusteet hohtavat uutuuttaan puolisen vuotta sitten tehdyn remontin jälkeen. Säilytystilaa asunnosta löytyy reilusti makuuhuoneiden liukuovikaapistoista, vaatehuonekomerosta ja etupihalla sijaitsevasta tilavasta ulkovarastosta. Autolle löytyy oma paikka autokatoksesta sisältä käynnistettävine sähköpistokkeineen.

Tämä viehättävä koti on muuttovalmiina odottamassa uusia asukkaitaan. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan !

Tiina Mellanen | 050 318 2677
tiina@tiinamellanenlkv.fi