Myynnissä

Ketunpesäntie 113, Eurajoki  -  147 o00€

omakotitalo 104m², 4-5h+k+s+khh sekä ulkopalju

Unelmoitko talosta maaseudun rauhassa ? Kaipaatko ympäröivän luonnon vehreyttä ja sen moninaisuutta ? Toivotko samalla myös keskustan palvelujen läheisyyttä ? Tämä kaikki ja vähän enemmänkin löytyy Eurajoelta, Ketunpesäntieltä, missä luonto ja rauha on käsin kosketeltavissa. Mikäs täällä olisi ollessa! 

Ovesta sisään astuessasi eteesi aukeaa avara eteinen, jonka kaunis, valkoinen laattalattia jatkuu koko keittiön läpi. Keittiön mustat kaapistot luovat hienon kontrastin valkoisen lattian rinnalle. Ylellisyyttä keittiöön tuovat pitkät kivitasot ja marmorinen välitila. Toimiva keittiö aukeaa olohuoneeseen ja sen viereiseen huoneeseen, josta saa pienellä vaivalla tehtyä yhden lisämakuuhuoneen. Keittiöstä pääsee mainiosti kulkemaan ulos kodin terassille nauttimaan aamukahvit. 

Olohuoneen varaava takka antaa lämpöä ja luo mukavaa tunnelmaa tilaan ja samalla myös keittiön puolelle. Talon makuuhuoneet ovat omassa rauhassaan heti eteisen reunalla ja sieltä löytyy myös wc. Eteisestä pääsee suoraan kodinhoitohuoneeseen ja pesutiloihin. Kodinhoitohuoneesta myös uloskäynti, mikä helpottaa arkea lapsiperheessä ja lemmikkien kanssa touhutessa. Kodin lämmin varasto on kalustettu perheen yhdeksi lisähuoneeksi. 

Kodin värimaailma jatkuu tyylikkäästi samanlaisena keittiöstä kodin muihin laatoitettuihin tiloihin, käsittäen wc:n, kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneen. Kodinhoitohuoneessa on mukavasti kaappitilaa ja käsienpesuallas, mikä löytyy myös tilavasta kylpyhuoneesta. Siellä on lisäksi valmius wc-istuimelle. Tämän kodin pohjaratkaisu on todella toimiva ! 

Oman 2100 m2 tontin suojaisalta pihalta löytyy palju, missä on mukavaa rentoutua ja aistia ympäröivän luonnon rauha. Isolle tontille mahtuu kaksi erillistä varastorakennusta sekä puuliiteri. Ja tämä kaikki sijaitsee aivan keskustan palvelujen läheisyydessä, mutta kuitenkin täysin omassa rauhassaan. 

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän kotiin! 


Tiina Mellanen | 050 318 2677 
tiina@tiinamellanenlkv.fi