Myynnissä

Vasakuja 6, Rauma  -  85 000€

omakotitalo 142m², 4H+K+s

Tämä 1968 rakennettu omakotitalo suositulla Kourujärven alueella tarjoaa remonttitaitoiselle loistavan lähtökohdan toteuttaa omia haaveitaan. Talo kaipaa nyt kodiksi perheelle, jolla on näkemystä, ideoita ja taitoa toteuttaa talon henkeen sopiva remontti.

Taloon johtaa hienostuneesti kaksi erillistä sisäänkäyntiä ja tunnelma sisällä on käsin kosketeltavissa. Auringon säteet pääsevät sisälle olohuoneeseen ison ikkunan kautta.  Olohuoneen välittömässä läheisyydessä on kodin kolme makuuhuonetta talon toisella seinustalla. Olohuoneesta on myös toimiva yhteys 80-luvun lopulla uusittuun keittiöön.

Talon toisen sisäänkäynnin kautta pääsee kulkemaan niin keittiöön ja varastoon kuin myös kodin saunatiloihin, jotka ovat remontoitu v. 2003 ja edustavat värimaailmaltaan harmonista valkoisen ja harmaan yhdistelmää. Saunatilojen yhteydessä on ikkunalla varustettu soma pukuhuone, minkä paneloidut seinät luovat tilaan oman tunnelmansa.

Puistoalueeseen rajoittuvalla vehreällä tontilla seisoo ylväänä vanhoja puita, syreenipensaita ja kukkia, joista erityismaininnan ansaitsee ihana lemmikki.

Tämän kodin sijainti on loistava; läheltä löytyy mm. koulut, päiväkodit ja ruokakaupat. Eikä sieltä pitkä matka ole myöskään keskustan palvelujen pariin.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan paikan päälle !

Tiina Mellanen | 050 318 2677
tiina@tiinamellanenlkv.fi