Myynnissä

Kaukomäentie 466, Eurajoki  -  140 000€

omakotitalo 150m², 6h+k+aula+s+2wc

Tässä valloittavassa kodissa on tunnelma kohdillaan !

Koti suurella sydämellä sijaitsee luonnon helmassa, isolla 8.116 m² tontilla Eurajoen Kaukomäentiellä. Talosta löytyy omaa rauhaa ja tilaa suuremmallekin perheelle, ja tietysti myös mahdollisille kodin lemmikeille. Pihapiirin suuliin voi suunnitella vaikkapa kesäkeittiön, ja autot saa suojaa vuonna 2005 valmistuneen autokatoksen alta. Perheen pienimpiä odottaa pihalla leikkimökki ja viherpeukalolle on oma kasvihuone. Tämä tilava talo on alunperin valmistunut vuonna 1955, ja saanut lisätilaa vuonna 2002 valmistuneesta uudesta osasta.

Kodin eteisestä avautuu todella avara oleskelutila, jonka katto kohoaa yli kolmen metrin korkeuteen. Tässä tilassa on mukavaa viettää perheen ja ystävien kesken yhteistä aikaa. Oleskelutila yhdistyy leivinuunilla sujuvasti kodin keittiöön, minkä kaikki kodinkoneet on uusittu vuosien 2017 - 2018 välillä. Myös keittiön hana on uusittu kesällä 2018. Toimivassa keittiössä on runsaasti kaappi- ja laskutilaa ja sen ikkunoista voi ihastella ruoanlaiton parissa rauhoittavaa maalaismaisemaa.

Alakerrassa on kolme makuuhuonetta, joista yhdessä on viehättävä, tunnelmallinen pönttöuuni. Talon toisessa kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, joissa nautitaan yöunista vinon katon alla. Yläkerran aulatilan kattoikkunoista tulvii auringonsäteet sisälle ja kuulaina öinä niiden kautta avautuu upea tähtitaivas tarkasteltavaksi. Yläkerrasta löytyy säilytystilaa ja siellä sijaitsee lisäksi kodin toinen wc.

Tilava kylpyhuone ja toinen wc sijaitsevat talon alakerrassa. Kylpyhuoneessa on mukavasti tilaa pyykkihuollolle ja tilasta on suora kulkuyhteys takapihalle helpottamaan arkea. Kylpyhuoneen ainoastaan vuoden vanhat Boschin pyykinpesukone ja kuivausrumpu sekä Husqvarnan kuivauskaappi sisältyvät kauppaan. Suihkuseinä, suihkusekoittaja ja suihkuosa on uusittu vuonna 2018. Kylpyhuoneen yhteydessä sijaitsevassa saunassa tarjoaa puukiuas pehmeää lämpöä saunojille.

Tämän kodin idyllisessä pihapiirissä on tilaa lasten leikille, harrastuksille, perheen lemmikeille tai ihan vaan oleskeluun maaseudun rauhassa. Kauniisti hoidetussa kukkapenkissä kukkii mm. kielot ja valkovuokot ja syreeni hurmaa kulkijat tuoksullaan.

Tämä koti pitää nähdä paikan päällä, tutustua ja ihastua.

Lämpimästi tervetuloa !

Tiina Mellanen | 050 318 2677
tiina@tiinamellanenlkv.fi