Myynnissä

Savenvalajanvahe 4 C, Rauma  -  
Myyntihinta 123 667,54€, Velaton hinta 127 000€

kerrostalo 79m², 3h+k+s+erillinen wc+lasitettu parveke

Kaipaatko kesän vehreyttä ilman pihatöitä? Tämän keskustan tuntumassa sijaitsevan kauniin kerrostalokolmion asuinmukavuutta lisäävän lasitetun parvekkeen suojassa voi nauttia kesästä piilossa katseilta ja suojassa paahtavalta auringolta!

Kodin selkeän huonejärjestyksen on helppo havaita jo eteisovelta. Pitkänmallisen eteiskäytävän varrelta löytyy asunnon makuuhuoneet ja erillinen wc sekä kulkuyhteys saunaan, olohuoneeseen ja keittiöön. Kodissa aistii romanttisen ja lämpimän tunnelman. Seinäpinnat ovat vaaleahkoja ja lattiamateriaali lämpimän puun väristä parkettia/laminaattia. Lämminhenkinen keittiö on juuri sopivan kokoinen ja sinne saa mahdutettua hienosti ruokapöytäryhmän. Isommalle ruokailuryhmälle löytyy tilaa olohuoneen puolelta. Kodin kaksi makuuhuonetta ovat riittävän tilavia makuuhuoneiksi, työhuoneeksi tai lasten huoneeksi - huoneet muuntuvat tarvittaessa eri tarpeisiin mainiosti. Saunan lauteet odottavat puhtaina ja lähes uudenkarheina saunojia, ja tilava kylpyhuone on laatoitettu tyylikkäillä laatoilla kuten myös erillisen wc:n tilat.

Taloyhtiön yhteisissä tiloissa on mm. pyykkihuoltoon pyykkitupa, mankeli ja kuivaushuone, jossa on vaivatonta kuivattaa lakanoita ja muuta suurempaa tilaa vaativaa pyykkiä. Lisäksi myös asunnon kylpyhuoneessa on hyvä tila pyykinpesukoneelle.

Kiinnitäthän vielä huomion asunnon sijaintiin - tästä on ainoastaan viiden minuutin matka Rauman ydinkeskustaan.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan paikan päälle!

Tiina Mellanen | 050 318 2677
tiina@tiinamellanenlkv.fi