Myynnissä

Kauristie 5 B, Rauma  -  139 000€

rivitalo 80m², 3h+K+s

Haaveiletko sinä viihtyisästä rivitalokolmiosta luonnon helmassa, mutta samalla palvelujen ja koulujen läheisyydessä suositulla Kappelinluhdan alueella ? Tämä kaunis ja valoisa koti on valmiina ottamaan uudet asukkaat vastaan!

Avara eteinen toivottaa vierailijat tervetulleiksi kotiin. Eteisaulan avaruutta korostaa käytännölliset peililiukuovet. Eteisestä löytyy asunnon erillinen wc ja portaat johdattaa yläkertaan. Alakerran toimivassa keittiössä on mukava kokkailla ja yhteys olohuoneeseen on sujuva. Olohuoneesta on kulku upealle, isolle eteläterassille, jonka portailta pääsee laskeutumaan pihamaan nurmikolle. Piha rajoittuu ihanasti metsän reunaan ja ympäristö hurmaakin vehreydellään. Terassi toimii loistavana olohuoneen jatkeena tässä kodissa.

Kodin makuuhuoneet ja pesutilat sijaitsevat toisessa kerroksessa. Isommassa makuuhuoneessa on runsaasti kaappitilaa koko seinän leveydeltä. Vaaleat pinnat lisäävät tilaan valoa ja raikkautta. Bonuksena tässä makuuhuoneessa on ihastuttava ranskalainen parveke. Kukapa ei haluaisi nukkua kesäöitä parvekkeen ovi raollaan. Kodin rauhallinen ja seesteinen värimaailma jatkuu myös yläkerran toisessa makuuhuoneessa.

Asunnon kylpyhuone yhdistettynä kodinhoitohuoneeseen on kaunis ja kompakti; reilusti kaappitilaa, tason alle mahtuu mainiosti pesukone ja löytyypä sieltä käytännöllisesti wc-istuin sekä käsienpesuallas. Suihkutila on erotettu muusta tilasta suihkuseinällä. Kodin saunassa saa rentoutua lempeissä löylyissä ihailemalla samalla ikkunasta vaikkapa tähtitaivasta.

Asunnon yhteydessä etupihalla on huoneiston varasto ja autokatoksessa sähköpistokkeellinen paikka autolle.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan asuntoon paikan päälle !

Tiina Mellanen | 050 318 2677
tiina@tiinamellanenlkv.fi