Myynnissä

Savenvalajanvahe 2 A, Rauma  -  
Myyntihinta 93 718,90€, Velaton hinta 97 000€

rivitalo 79m², 3h+K

Haetko keskustan läheisyydestä heti vapaata, tilavaa huoneistoa ? Tässä tarjolla rauhallisen taloyhtiön ylimmän kerroksen valoisa kolmio, joka on täysin muuttokunnossa.

Huoneiston keskiössä on eteisaula, josta avautuu kulku kaikkiin huonetiloihin. Eteisen liukuovikaapistoissa on runsaasti säilytystilaa ja ne erottavat tilan mukavasti olohuoneesta. Kodin vaaleasävyinen, erillinen wc sijoittuu eteisen alkupäähän. Eteisen varrelta löytyy asunnon kaksi, juuri sopivan kokoista makuuhuonetta, joista toisessa on vaatehuone.

Kodin keittiö on remontoitu kokonaisuudessaan vuonna 2012. Keittiön tummat kaapistot luovat ryhtiä ja tyylikkyyttä valkoisen, tiililadontana toteutetun välitilalaatoituksen rinnalla. Keittiön tasoilla on runsaasti laskutilaa, ja sieltä on helppo seurustella olohuoneen puolella istuvien kanssa. Kulku keittiöön olohuoneen lisäksi myös eteisen kautta. Tilavaan olohuoneeseen sopii mainiosti sohvaryhmän lisäksi ruokailuryhmä. Olohuoneen mukavana jatkeena toimii lasitettu eteläparveke, jossa tarkenee nauttia lämpimistä syysilloista.

Kauttaaltaan laatoitetussa kylpyhuoneessa, jonka vesikalusteet on uusittu vuonna 2012, sujuu peseytymisen lisäksi tarvittava pyykkihuolto. Kylpyhuoneeseen mahtuu loistavasti pyykinpesukone ja tilan kaapisto toimii säilytyksen lisäksi laskutasona. Mikäli kuitenkin kaipaat pyykkihuoltoon isompaa tilaa, löytyy sitä taloyhtiön yhteisistä tiloista pesutupineen ja mankeleineen.

Vehreässä ympäristössä, aivan keskustan vieressä sijaitseva koti on valmiina vastaanottamaan uudet asukkaat.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan kauniiseen kolmioon !

Tiina Mellanen | 050 318 2677
tiina@tiinamellanenlkv.fi