Myynnissä

Marjastentie 29, Lapijoki, Eurajoki - 136 000 €

omakotitalo 108,4m², 3h+k+S+KHH

Tämän vaaleasävyisen kodin kaikki laminaattilattiat ja seinäpinnnat hohtavat vielä uutuuttaan kuluneen kesän aikana tehdyn pintaremontin ansiosta - lopputulos ihastuttaa vierailijaa heti sisääntultaessa.

Sisäänkäynti tapahtuu perinteisen kuistin kautta, ja heti eteisen oikealla puolella avautuu erittäin tilava olohuone ruokailutiloineen. Olohuoneessa on varaava takka, joka tuo tunnelmaa ja taloudellista lämpöä viileneviin syysiltoihin.

Eteisessä on talon wc sekä kulku kodin muihin tiloihin. Säilytystilaa tässä kodissa on runsaasti molemmissa makuuhuoneissa sijaitsevien vaatehuoneiden ja liukuovikaapistojen ansiosta. Makuuhuoneiden läheisyydessä on kodin kompakti keittiö, jonka puuhella luo mukavaa entisajan tunnelmaa ruoanlaittoon. Keittiön vierestä, kodinhoitohuoneesta on kulku takapihan terassille, jonka ansiosta myös siivous ja pyykkihuolto toimii sujuvasti.

Saunan erikoisuutena on luonnonkivestä muurattu puukiukaan takaseinä. Tunnelmallisen saunan lempeistä löylyistä on mukavaa päästä vilvoittelemaan takapihan terassille. Kylpyhuoneessa on suihkun lisäksi wc-istuin ja käsienpesulavuaari.

1 460 m² vehreä tontti rajautuu takasivultaan metsään, piha ja viereinen metsä tarjoavatkin loistavat puitteet lasten leikeille. Pihasta löytyy hyvät tilat perheen viherpeukalolle toteuttaa itseään.

Säilytystilat eivät lopu kesken tästä talosta - lisärakennuksessa on autokatoksen lisäksi tilava lämmin varasto.

Tähän kohteeseen kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan, lämpimästi tervetuloa esittelyyn!

Tiina Mellanen | 050 318 2677
tiina@tiinamellanenlkv.fi