Myynnissä

Meriraumantie 9, Rauma  -  69 000€

kerrostalo 53,5m², 2h+k+vh+p


Meren läheisyys Meriraumassa, luonto ja toimivat kulkuyhteydet tekevät alueesta puoleensavetävän. Mikä on sinulle kotisi sijainnissa tärkeää ?

Nyt vapautumassa kiva, kaunis ja siistikuntoinen kaksio Meriraumantiellä. Tämän kodin olohuoneen, keittiön ja makuuhuoneen ikkunoista sekä parvekkeelta saa ihailla kaunista, rauhoittavaa ja rehevää puustoista näkymää. Voiko juurikaan toivoa muuta maisemalta.

Kodin keittiöön mahtuu mukavasti ruokapöytäryhmä, olohuoneeseen sohvaryhmän lisäksi työpiste tai isompi ruokailuryhmäkin tarvittaessa. Länsi-parveke toimii erityisesti kesäaikana mukavana olohuoneen jatkeena. Huoneiston makuuhuone on kodin toisella reunalla omassa rauhassaan.

Pesuhuone yhdistettynä kodin wc-tiloihin on toimivasti kodin keskiosassa. Tila muuntuu mainiosti peseytymisestä kodin pyykkihuoltoon pyykinpesukoneliitäntöineen.

Asunto Oy Meri-Tavin kiinteistöstä on pidetty vuosien varrella hyvää huolta lukuisten korjausten myötä. Hallituksen laatiman kunnossapitotarveselvityksen mukaan taloyhtiössä ei ole tarvetta merkittäviin perusparannustöihin seuraavien viiden vuoden sisällä.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen kotiin Meriraumantiellä !


Tiina Mellanen | 050 318 2677
tiina@tiinamellanenlkv.fi