Myynnissä

Metomaantie 35, Unaja, Rauma  -  96 000€

omakotitalo 98m², 4-5h+k+kph/s+wc


Olisiko tässä sinun uusi kotisi ? Juuri kuntotarkastettu yksitasoinen, vuonna 1972 valmistunut omakotitalo nopeiden yhteyksien vieressä Unajan Metomaantiellä toivottaa sinut tervetulleeksi.

Taloa on remontoitu viime vuosien aikana. Omalla 2441 m² suuruisella tontilla sijaitsevan talon keittiö, wc sekä pesuhuone ja sauna ovat käyneet läpi remontit ja mm. vesikatto on kunnostettu viime vuonna. Myös kodin kaikki muut pinnat on uusittu kauttaaltaan.

Talon neliöt on käytetty tehokkaasti. Kodista löytyy neljä makuuhuonetta ja tilava olohuone, jonka suurista ikkunoista aukeaa vehreä näkymä takapihalle. Kodissa on tilaa suuremmallekin lapsiperheelle järkevästi sijoitettujen huoneiden ansiosta.

Keittiön ruskeat alakaapistot ovat saaneet rinnalleen vaaleat yläkaapistot ja lopputulos on kaunis ja lämmin. Kaikki keittiön kodinkoneet on uusittu joitakin vuosia sitten remontin yhteydessä ja ruoanlaitto on mukavaa ja vaivatonta uudehkolla induktioliedellä.

Remontoiduissa pesutiloissa on nykymääräysten mukaiset vesieristeet ja reilun kokoisessa saunassa lämpeää ihana puukiuas. Autotalli on talon yhteydessä.

Omalla tontilla riittää tilaa lasten leikkeihin ja viherpeukalon puuhasteluihin. Talon sijainti on kerrassaan mainio; Raumalle ajaa 15 minuutissa eikä Laitila tai Uusikaupunkikaan kaukana ole mikäli oma työ olisikin muualla.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan paikan päälle !


Tiina Mellanen | 050 318 2677
tiina@tiinamellanenlkv.fi