Myynnissä

Paroalhonkatu 2, Rauma  - 85 000 €

kerrostalo 73m², 3h+k

Kaunis, valoisa ja viihtyisä kerrostalokolmio Paroalhossa odottaa uusia asukkejaan.

Kodin sijainti vuonna 1961 valmistuneessa rauhallisessa pienkerrostalossa on mitä mainioin. Kaikki tarvittava ruokakaupasta apteekkiin löytyy läheltä ja keskustaan tai 8-tielle ajaa muutamassa minuutissa. Kiinteistöstä on pidetty huolta vuosien varrella ja mm. katto, ikkunat ja käyttövesiputkistot on uusittu. Taloyhtiön saunassa voi rentoutua puukiukaan lempeissä löylyissä ja pihan terassille pääsee vilvoittelemaan saunan jälkeen.

Kodissa on toteutettu pintaremontteja vuosien aikana. Kodin lattiapinnat on uusittu ja olohuoneen sekä makuuhuoneiden seinät tapetoitu, keittiö remontoitu vuonna 2010 ja samaan aikaan makuuhuone on saanut upeat kaapistot. Kauttaaltaan laatoitetun wc/kylpyhuoneen käsienpesuallas on myös vaihdettu uuteen, moderniin altaaseen.

Kodin värimaailma on vaalea ja harmoninen. Eteiskäytävän alkupäässä pienempi makuuhuone toimii tarvittaessa mainiosti vierashuoneena tai työhuoneena. Asunnon keittiö on jokaisen kotikokkaajan unelma. Induktioliedellä ruoan valmistus on nopeaa, työskentelytasoilla on riittävästi laskutilaa ja seinän mittaisiin kaapistoihin saa mahtumaan useammatkin astiastot. Tummien alakaapistojen kontrasti valkoisten yläkaapistojen rinnalla on vaikuttava ja kivinen välitila näyttävä.

Yksi 60-luvun arkkitehtuurin parhaita puolia on valon käyttö ja tuolloin valon kulkuun alettiin kiinnittää yleisesti enemmän huomiota. Tähän valoisaan kotiin tulvii luonnonvaloa suurien ikkunoiden kautta. Tilavaan olohuoneeseen saa halutessaan kalustettua sohvaryhmän lisäksi isomman ruokailuryhmän. Olohuoneen yhteyteen sijoittuu asunnon suurempi makuuhuone, jonka kauniissa kaapistoissa on runsaasti säilytystilaa. Makuuhuoneen iso oviaukko lisää entisestään tilan tuntua näihin molempiin, vierekkäisiin huoneisiin.

Asuntoon kuuluvaa säilytystilaa löytyy vinttikomerosta, kellarikomerosta sekä asukkaiden yhteisessä käytössä olevasta autotallista. Pihalla on autolle oma paikka sähköpistokkeineen.

Olisiko tässä sinun seuraava kotisi? Lämpimästi tervetuloa tutustumaan paikan päälle!

Tiina Mellanen | 050 318 2677
tiina@tiinamellanenlkv.fi