Myynnissä

Pursikatu 3, Rauma - 113 000 €

kerrostalo 65m², 3h+k

Miltä kuulostaa kauttaaltaan remontoitu kolmio sopivalla sijainnilla hyvin hoidetussa taloyhtiössä Pursikatu 3:ssa ? Toisessa kerroksessa sijaitsevan kolmion keittiö kodinkoneineen ja sähköistyksineen, wc/kylpyhuone, lattiat sekä seinäpinnat ovat kokeneet täydellisen remontin, ja tämä muuttovalmis koti toivottaakin nyt tervetulleeksi uudet asukkaat !

Kodin keittiö ihastuttaa takuuvarmasti perheen kokit; kodinkoneet ovat vielä uudehkot, induktioliesi on vaivaton ja nopea, välitilan alumiinilevy luo viimeisen silauksen harkittuun kokonaisuuteen ja tilan baaritiskikin toimii mainiosti kompaktissa keittiössä.

Keittiön välittömässä yhteydessä on toinen kodin makuuhuoneista, josta on luonteva yhteys olohuoneeseen ja lasitetulle parvekkeelle. Seesteinen värimaailma seuraa toistaan huoneesta toiseen ja luo samalla rauhallisen sekä yhtenäisen linjan kotiin. Olohuoneeseen saa halutessaan kalustettua sohvaryhmän lisäksi reilumman kokoisen ruokailuryhmän.

Asunnon pienemmän makuuhuoneen, työhuoneen tai vaikkapa vierashuoneen sijainti heti ovesta sisään astuttaessa on rauhallinen. Remontoitu ja nykypäivän mukaisesti vesieristetty wc/kylpyhuonetila pesukoneliitäntöineen löytyy eteisen yhteydestä.

Vaatehuoneen lisäksi säilytystilaa on vinttikomerossa ja kylmäkellarikomerossa.

Tämän kodin sijainti on mitä parhain; läheltä löytyy lähes kaikki ruokakaupasta apteekkiin, Otalahden ranta palveluineen ja monipuoliset urheilumahdollisuudet. Torillekin ennättää viidessä minuutissa.

Tervetuloa ihastumaan paikan päälle !


Tiina Mellanen | 050 318 2677
tiina@tiinamellanenlkv.fi