Myynnissä

Syväraumankatu 8, Rauma  -  46 000€

liikehuoneisto 30,5m², myymälä+WC+keittokomero


Vaikka koti onkin maailman paras paikka, vietämme päivittäin paljon aikaa muualla kuten töissä. On tärkeää, että työympäristö on viihtyisä. Inspiraatiota miten sisustaa toiminnallinen ja samalla kodikas liiketila tarjoaa tämä monien mahdollisuuksien kompakti liikehuoneisto Syväraumankatu 8:ssa. Millainen on sinun unelmiesi työympäristö?

Tämän kauniin liikehuoneiston monikäyttöiseen pohjaratkaisuun on helppo kuvitella niin toimisto, hoitola, kampaamo kuin myymälä. Liikehuoneiston neliöt on käytetty tehokkaasti - myymälä on erotettu kahdeksi tilaksi kevyellä väliseinällä ja sieltä löytyy myös erillinen vesipiste. Pienehkö keittokomero ja wc sijaitsevat toimivasti heti sisään tultaessa eteisen yhteydessä. Vaalea värimaailma ja kaksi isoa näyteikkunaa avartavat mukavasti liiketilaa.

Huoneiston sijainti on erinomainen; linja-autopysäkki sijaitsee talon edessä ja kadun varrella on hyvin pysäköintitilaa. Syväraumankadulla on tarjolla monipuolisia palveluja ja ennättää sieltä tarvittaessa ydinkeskustaankin muutamassa minuutissa.

Asunto Oy Saaristonhovi on hyvin hoidettu taloyhtiö. Vuosien varrella on tehty monia merkittäviä peruskorjauksia kuten mm. vesikatto vuonna 2009.

Tämä tila vapautuu uudelle yrittäjälle nopeasti. Soita ja käydään tutustumassa huoneistoon !

Tiina Mellanen | 050 318 2677
tiina@tiinamellanenlkv.fi