Myynnissä

Syväraumankatu 5, Rauma  
- Myyntihinta 171 591,08€, Velaton hinta 198 000€

125m², liiketila+2h+k+2wc

Olisiko tämä upea, valoisa ja tilava monien mahdollisuuksien kaunis liikehuoneisto linjasaneeratussa ja hyvin hoidetussa taloyhtiössä Syväraumankadulla sinun uusi liiketilasi ?

Huoneisto käsittää ison liiketilan lisäksi kaksi erillistä huonetta, keittiön, kaksi wc:tä ja mainittavan arvoisen kassaholvin. Liikehuoneisto on kokenut mittavan täysremontin vuonna 2012 ja on tilana todella näyttävä. Hienot pintamateriaalit on valittu tehdyssä remontissa järkevästi, ja ne ovatkin ajattomia sekä kulutusta kestävää. Koneellisen ilmanvaihdon ansiosta liiketilassa on miellyttävää työskennellä ja asiakkaiden asioida. Tilaan tulvii isojen ikkunoiden kautta valoa, mutta se pysyy kuitenkin samalla sopivan viileänä. Asiakkaille löytyy mukavasti parkkitilaa kadun varrelta ja yrittäjälle on takaoven vieressä oma parkkipaikka, joka kuuluu huoneistoon.

Tässä tilassa on aikoinaan toiminut pankin sivukonttori. Vuosien aikana tila on muuntunut monen eri alan yrittäjän tarpeisiin kuten fysikaaliseksi hoitolaksi. Tällä hetkellä liiketilassa toimii kampaamo, jalkojenhoitaja ja hieroja. Mielikuvitus on rajaton mihin kaikkeen huoneisto soveltuisi; toimistoksi kassaholveineen tai miltä kuulostaisi upea loft-asunto ?

Ota yhteyttä ja mennään tutustumaan tähän hienoon liikehuoneistoon !

Tiina Mellanen | 050 318 2677
tiina@tiinamellanenlkv.fi