Myynnissä

Tarvolantie 4 A, Rauma -  86 700€

kerrostalo 71,5m², 3h+k+wc/kph ja parveke

Home is where the heart is!

Tähän ylimmän kerroksen asuntoon sisään astuessa avautuu selkeä ja kaunis näkymä. Valoisan ja ilmavan kolmannen kerroksen läpitalon huoneiston hahmottaa ensinäkemältä heti eteisestä.

Asunnon remontoitua keittiötä, jonne on sujuvaa siirtyä ruokakassien kanssa suoraan kerrostaso-ovelta, voi syystä kutsua tämän kodin sydämeksi. Ruoanlaiton lomassa pääsee keittiön ikkunasta seuraamaan rauhallisen takapihan tapahtumia. Keittiön tummat alakaapistot luovat raikasta kontrastia valkoisten yläkaappien rinnalle. Keittiössä erityisen maininnan arvoinen kodinkone on loistavalle työskentelykorkeudelle sijoitettu, integroitu astianpesukone.

Keittiöstä on suora näköyhteys tilavaan olohuoneeseen, mistä on kulku lasitetulle eteläparvekkeelle. Olohuoneeseen saa mahtumaan sohvaryhmän lisäksi mainiosti isommankin ruokailuryhmän. Tilan vaaleat seinät yhdessä vaaleansävyisen lattian sekä isosta parvekeikkunasta tulvivan päivänvalon kanssa avartavat huonetta entisestään. Yksityiskohtana olohuoneessa viehättää ikkunan mittainen kukkalauta perinteikkyydellään.

Asunnon molemmat makuuhuoneet ovat varsin toimivan kokoisia. Ja kuitenkin huoneiden kaapistoista löytyy mukavasti säilytystilaa eteisessä sijaitsevan vaatehuoneen lisäksi. Kodin asukkaista riippuen toinen makuuhuoneista sopii työ- ja vierashuoneeksi tai perheen pienimpien käyttöön.

Kylpyhuone/wc-tilat ovat remontin yhteydessä saaneet kauniit, harmoniset laatat seiniin ja lattiaan, jossa on myös miellyttävä lattialämmitys. Suihkutilan eristävän suihkuseinän taakse jää tilaa pyykinpesukoneelle ja halutessa koko pesutornille.

Tästä kodista ja koko taloyhtiöstä on pidetty hyvää huolta; yhtiöön on tehty säännöllisesti kunnossapitotöitä ja isommat remontit kuten putkistosaneeraukset, ikkunoiden vaihdot ja parvekkeiden kunnostustyöt ovat jo takanapäin.

Tavataan Tarvolantiellä - Tervetuloa!

Tiina Mellanen | 050 318 2677
tiina@tiinamellanenlkv.fi