hinnasto

Välityspalkkiomme on 4,69 % kohteen velattomasta kauppahinnasta, vähimmäispalkkio on 2 600 euroa. Toimeksiannossa vaadittavien asiakirjojen kulut laskutamme toteutuneiden kustannusten mukaan. Välityspalvelun hinnasta ja sen sisällöstä sovitaan kuitenkin aina erikseen huomioiden markkinatilanne ja kunkin kohteen erityispiirteet. Välityspalkkio sisältää ammattivalokuvaajan valokuvat kohteesta, kuvaoikeudet kuuluvat välitysliikkeelle.

Asunnon arvio myyntitoimeksiannon yhteydessä on aina maksuton. Vakuusarvion hinta pankkia, perunkirjaa, ositusta tms. varten kohteen ollessa 20 km Raumalta on 100 €, ja kohteen ollessa yli 20 kilometrin päässä Raumalta 150 €. Vakuusarvio sisältää suullisen arvion sekä vapaamuotoisen sähköpostilausunnon. 

Kirjallinen arviolausunto asunto-osakehuoneistoista 175 €, omakotitaloista, vapaa-ajankohteista ja tonteista 275 €. Lisäksi veloitamme matkakulut yli 20 km osalta sekä mahdolliset asiakirja- ja selvityskulut. Toimitilojen ja erityiskohteiden arviointi sopimuksen mukaan.

Mikäli arviokohteesta tehdään 5 kk:n kuluessa arvioinnista Tiina Mellanen LKV:n kanssa kauppaan johtava välitystoimeksiantosopimus, hyvitetään välityspalkkiosta maksettu arviointipalkkio.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.